2012-04-14 08:47:37• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - kicsit bánatos lehet a mai napja

Napi horoszkóp április 14-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Kosok könnyedén változtatnak a körülményeiken, ám mostanában hajlamosak túlzásokba esni. Az utóbbi időben az egyik változtatás a másikat követte. Most az egyszer legyen kicsit meggondoltabb, mielőtt bármi lépne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Sajnos, ez megint nem az a hétvége lesz, amit pihenéssel és kikapcsolódással tölthet. Azért mégis jó lenne, ha legalább az estéjét feldobná valamivel, ami más, mint bármi, amit eddig tett. Nézhetné a csillagokat a kedvesével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Használja fel az ön előtt álló hétvégét arra, hogy végiggondolja, mit is szeretne igazán kezdeni az életével, és hogy ennek megvalósításához mennyire jutott közel. Ha a szakadék nagy, akkor valamit változtatnia kell!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A napjait anyagi dolgokon való rágódással tölti. Ez azonban mégsem töltheti ki teljesen az életét! Vannak dolgok, amikhez nem kell pénz, és nem is állnak vele összefüggésben. Hódoljon a természetszeretetének!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy ismerőse jó üzletet kötött, amiben, úgy érzi, önnek is része van. Szeretné ezért ki is venni belőle a hasznát. A csöndes duzzogással mit sem ért, álljon elébe, beszélje meg vele! Ha ügyesen csavarja a szót, jól sülhet el a dolog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne rettegjen azért, mert valami nem pont úgy alakul, ahogyan azt elvárta volna. Talán ez egy figyelmeztetés a sorstól, de még az is lehet, hogy ekkora jelentőséget sem kell tulajdonítani neki. Alkalmazkodjon a változó körülményekhez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy kisebb probléma keserítheti meg a mai napját. A megoldáshoz legjobb, ha segítséget kér, ha még annyira utálja is az ilyesmit. Egy ügyes szomszéd, vagy közeli rokon lehet a segítője. A baj végül is kisebb, mint elsőre látszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Bármennyire szeretné is, a mai napja megint nem a pihenésről fog szólni. Annyi tennivalója gyűlt össze a héten, hogy aligha engedheti meg magának a lazsálást. Az estéjét azonban feldobhatja egy baráti társasággal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jó lenne, ha találna végre egy olyan tevékenységet is, amit örömmel végez, ami nemcsak anyagi haszonnal jár, vagy puszta kötelesség. A Nyilasoknak ez sosem elég. A szűkös levegő megfojtja a lelkét. Szárnyaljon végre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kicsit bánatos lehet a mai napja. Az utóbbi idők sodrása mintha elvitte volna minden álmát, reményét, amiben eddig hitt. De figyeljen a jelekre! A kavarodásban csak az idejétmúlt tűnt el, de helyette folytonosan felbukkan az új.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sokan vannak az irigyei, de ezt ön csöppet sem bánja. Nincs is miért, hisz ez azt jelzi, hogy ön egyre sikeresebb ember. Mintha ezzel is mérné azt, hogy jó úton jár. Ám, ha valamely családtagja irigy, az már mégsem jó jel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valaki felbukkanhat az életében, aki teljesen felkavarólag hathat önre lelkileg és szellemileg is. Sőt, meglehet, a testet sem lehet kihagyni a dologból. Hogy szerelem lesz-e ez, vagy sem, az elsősorban önön múlik.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: